“Jeg ledte efter en erfaren projektleder til et app-projekt, der skulle køre i en agil udviklingsproces. Med Søren fik jeg hvad jeg søgte og mere til. Ud over stor indsigt i agile metoder og et godt teknisk overblik, så har Søren en masse forretningsmæssig, ledelsesmæssig og organisatorisk erfaring, som vi har nydt godt af. Søren tager stort ansvar, er meget let at samarbejde med og har på den måde vaeret en vigtig faktor i den digitale transformation vi er i fuld gang med.”

Rune Huvendick Jensen – digital udviklingschef – Dansk Arkitektur Center

“Jeg har i alle sammenhænge oplevet Søren som dybt faglig kompetent med et imponerende overblik, et stort vid og visionær tilgang til området. Han er altid klar til at smøge ærmerne op og arbejde hårdt mod målet, som han i øvrigt altid når – uanset kompleksitet og størrelse. Undervejs forstår han at skabe ro omkring de mange interessenter og komplekse forhold.”

Kathrine Gyntzel – webredaktør – Selandia

“Han er ekstremt vidende, hårdtarbejdende, og en sikker go-to mand for hjælp til at finde en løsning!”

Ida Regitze Krag – Bonnier Publications

“Sjældent har jeg mødt en så visionær, vidende og målrettet person.”

Henning Olesen – ejer – H.O.Holding

“Søren var ukuelig i sin tro på at det rigtige kunne lade sig gøre, og havde både politisk tæft, en stor motor og evnen til at fatte både de tekniske muligheder og implikationer samt forstå menneskelige og organitoriske udfordringer.”

Thomas Grønne – CEO – Credocom

“Et stort aktiv i enhver organistation”

Paul Mollerup – daværende CEO – FDB